Digital omställning

Dagens digitala lösningar är fler än vad många är medvetna om. Man anser även att omställningen inte hinns med då fokus ofta ligger på andra delar i organisationen. Där kommer vi in, vi ser över och implementerar de digitala lösningar som passar bäst för just Er organisation.

Digitala omställningar

Varför Lavant?

  • Vi ser det som en självklarhet att vara auktoriserade, Lavant auktoriserar alla sina kollegor efter hand som att FAR:s kvalifikationer uppfylls för att genomgå provet. Vi är genom FAR Auktoriserade redovisningskonsulter vilket vittnar om en säkerhet och en kvalité, både teoretiskt och praktiskt. ​
  • Vi har många års erfarenhet och jobbar ständigt med att utveckla oss själva inom olika områden i vår bransch, för att kunna leverera service med hög standard.
  • Vi är en modern byrå som hela tiden strävar efter att få till så effektiva, digitala och sömlösa flöden som möjligt anpassade för våra kunder.
Kontakta oss

Digitala funktioner

Idag finns så pass många digitala lösningar att mycket av det manuella arbetet har försvunnit. Vi siktar på att alla funktioner ska gå från transaktionsekonomi till affärsekonomi. Med detta menar vi att tiden som, i många fall, läggs på manuella transaktioner kan förädlas till analytiskt arbete.

Vill du göra en digital förflyttning, men vet inte riktigt hur eller var du kan vända dig? Visste du att vi är upphandlade just för vår kompetens inom detta område. Vi har praktiska omställnings-case som hjälper att välja Er partner till en digital omställning!

Digital förflyttning

Vi kommer ut och analyserar Era flöden, hjälper Er med en fullständig handlingsplan och upphandlar affärssystem för Er digitala förflyttning. Efter det kommer Ni kunna, steg för steg, arbeta med Er omställning mot en sömlös ekonomisk infrastruktur.

Varför Lavant?

Icon

Flexibla lösningar

Icon

Snabb respons

Icon

Kollegialt samarbete

Hur kan Ni förbättra mitt företags ekonomi?

Genom analys av Era ekonomiska flöden hittar vi smarta digitala lösningar som skapar mervärden för dig som kund genom frigörande av tid.

Varför ska vi digitalisera?

Förändring sker oavsett om vi vill det eller inte. Det ekonomiska landskapet förändras och för att ditt företag ska nå en hållbarhet i ekonomin behöver man göra de nödvändiga förändringarna som krävs. Vi digitaliserar för att få sömlösa flöden. Genom detta sparar vi tid på manuell hantering och i och med det ditt företags kostnader.

Vad gör Er annorlunda än andra byråer?

På Lavant vill vi hjälpa våra kunder med sin ekonomi på ett tillfredsställande sätt, för både Er och oss, på ett så effektivt sätt som möjligt genom att vara så digitala som möjligt. Vi vill att kunden ser oss som en kollega/ekonomichef som gör vårt bästa för att Era ekonomiska flöden ska bli så smidiga och kostnadseffektiva som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utveckla och anpassa oss till den ekonomiska infrastrukturen genom att vara omvärldsbevakande och intresserade.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Skriv i nedanstående uppgifter så återkommer vi inom kort!