Redovisning/ekonomi

Vi ser över och kontrollerar Era ekonomiska flöden. Genom dagens digitala lösningar kan all leverans samt bokning av material skötas digitalt och per automatik, varav en övergripande och rådgivande roll är den nya ekonomikonsulten.

Redovisning/ekonomi

Varför Lavant?

  • Vi ser det som en självklarhet att vara auktoriserade, Lavant auktoriserar alla sina kollegor efter hand som att FAR:s kvalifikationer uppfylls för att genomgå provet. Vi är genom FAR Auktoriserade redovisningskonsulter vilket vittnar om en säkerhet och en kvalité, både teoretiskt och praktiskt. ​
  • Vi har många års erfarenhet och jobbar ständigt med att utveckla oss själva inom olika områden i vår bransch, för att kunna leverera service med hög standard.
  • Vi är en modern byrå som hela tiden strävar efter att få till så effektiva, digitala och sömlösa flöden som möjligt anpassade för våra kunder.
Kontakta oss

Tid för ekonomin?

“Jag har inte tid för ekonomi för all ekonomi” är ett vanligt citat. Genom att lämna över det till oss får du tid för din kärnverksamhet och vi guidar dig mot verksamhetens förädling.

Saknar din ekonomi hållbarhet? Vi hjälper dig upprätta processflöden som gör din ekonomi förståelig och hanterbar, detta ger en långsiktighet genom sömlösa flöden och djuplodande analyser.

Vad är ekonomi?

Ett vanligt fenomen är att man inte riktigt förstår ekonomin. Vad betyder begreppen inom ekonomi och redovisning? Är eget kapital det samma som pengarna man har på banken? Hur hänger resultatrapporten ihop med balansen? Vi hjälper dig att förstå. För det är faktiskt så…du har enligt lag en skyldighet att förstå redovisningen och bokföringen som egen företagare.

Varför Lavant?

Icon

Flexibla lösningar

Icon

Snabb respons

Icon

Kollegialt samarbete

FAQ

Hur kan Ni förbättra mitt företags ekonomi?

Genom analys av Era ekonomiska flöden hittar vi smarta digitala lösningar som skapar mervärden för dig som kund genom frigörande av tid.

Varför ska vi digitalisera?

Förändring sker oavsett om vi vill det eller inte. Det ekonomiska landskapet förändras och för att ditt företag ska nå en hållbarhet i ekonomin behöver man göra de nödvändiga förändringarna som krävs. Vi digitaliserar för att få sömlösa flöden. Genom detta sparar vi tid på manuell hantering och i och med det ditt företags kostnader.

Vad gör Er annorlunda än andra byråer?

På Lavant vill vi hjälpa våra kunder med sin ekonomi på ett tillfredsställande sätt, för både Er och oss, på ett så effektivt sätt som möjligt genom att vara så digitala som möjligt. Vi vill att kunden ser oss som en kollega/ekonomichef som gör vårt bästa för att Era ekonomiska flöden ska bli så smidiga och kostnadseffektiva som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utveckla och anpassa oss till den ekonomiska infrastrukturen genom att vara omvärldsbevakande och intresserade.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Skriv i nedanstående uppgifter så återkommer vi inom kort!