Interim

Vi kommer ut och gör en digital omställning anpassad för Er organisation. Vi sköter sedan kontroll och analys av Era ekonomiska flöden, tillfälligt eller över en längre tid. Vi ser till att Ni får relevanta rapporter och beslutsunderlag.

Interim

Varför Lavant?

  • Vi ser det som en självklarhet att vara auktoriserade, Lavant auktoriserar alla sina kollegor efter hand som att FAR:s kvalifikationer uppfylls för att genomgå provet. Vi är genom FAR Auktoriserade redovisningskonsulter vilket vittnar om en säkerhet och en kvalité, både teoretiskt och praktiskt. ​
  • Vi har många års erfarenhet och jobbar ständigt med att utveckla oss själva inom olika områden i vår bransch, för att kunna leverera service med hög standard.
  • Vi är en modern byrå som hela tiden strävar efter att få till så effektiva, digitala och sömlösa flöden som möjligt anpassade för våra kunder.
Kontakta oss

Tillfällig lösning?

Interim, som betyder ”tillfällig”. Behöver Ni en tillfällig lösning? Kortsiktigt eller långsiktigt? Vi erbjuder båda lösningarna för dig. Det kan handla om sjukdomar och/eller ledigheter. Ingen fara, vi stöttar dig och ditt företag.

Mot infrastruktur

Behöver din funktion övergå från just funktion till en infrastruktur. Vi förvaltar det förtroendet och hjälper Er att bli det bästa Ni kan bli, och därigenom slipa Er verksamhet mot bättre beslutsunderlag.

Behöver Er verksamhet en långsiktig affärsmodell eller strategi? Vi kommer ut och analyserar Era förutsättningar och ger Er ett värdeerbjudande som Ni kan stå för och leverera.

Varför Lavant?

Icon

Flexibla lösningar

Icon

Snabb respons

Icon

Kollegialt samarbete

FAQ

Hur kan Ni förbättra mitt företags ekonomi?

Genom analys av Era ekonomiska flöden hittar vi smarta digitala lösningar som skapar mervärden för dig som kund genom frigörande av tid.

Varför ska vi digitalisera?

Förändring sker oavsett om vi vill det eller inte. Det ekonomiska landskapet förändras och för att ditt företag ska nå en hållbarhet i ekonomin behöver man göra de nödvändiga förändringarna som krävs. Vi digitaliserar för att få sömlösa flöden. Genom detta sparar vi tid på manuell hantering och i och med det ditt företags kostnader.

Vad gör Er annorlunda än andra byråer?

På Lavant vill vi hjälpa våra kunder med sin ekonomi på ett tillfredsställande sätt, för både Er och oss, på ett så effektivt sätt som möjligt genom att vara så digitala som möjligt. Vi vill att kunden ser oss som en kollega/ekonomichef som gör vårt bästa för att Era ekonomiska flöden ska bli så smidiga och kostnadseffektiva som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utveckla och anpassa oss till den ekonomiska infrastrukturen genom att vara omvärldsbevakande och intresserade.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Skriv i nedanstående uppgifter så återkommer vi inom kort!