Utbildning

Vi kommer ut och utbildar befintlig personal på Er ekonomiavdelning. Vi går igenom vilka möjligheter som finns för att få till ett sömlöst flöde så att fokus kan gå från manuella transaktioner till att kritiskt granska rapporter och leverera relevanta underlag till beslutsfattare.

Utbildning

Varför Lavant?

  • Vi ser det som en självklarhet att vara auktoriserade, Lavant auktoriserar alla sina kollegor efter hand som att FAR:s kvalifikationer uppfylls för att genomgå provet. Vi är genom FAR Auktoriserade redovisningskonsulter vilket vittnar om en säkerhet och en kvalité, både teoretiskt och praktiskt. ​
  • Vi har många års erfarenhet och jobbar ständigt med att utveckla oss själva inom olika områden i vår bransch, för att kunna leverera service med hög standard.
  • Vi är en modern byrå som hela tiden strävar efter att få till så effektiva, digitala och sömlösa flöden som möjligt anpassade för våra kunder.
Kontakta oss

Utbildning

Känner du att din ekonomifunktion skulle behöva utbildas till att bli ännu mer insatta i hur de kan stötta dig i din verksamhet. Vi erbjuder utbildningsblock som hjälper din ekonom att arbeta på ett mer affärskritiskt sätt.

Vill du ha en konkurrensmässig ”edge”, vill du att din funktion arbetar prediktivt istället för reaktivt. Vi hjälper din/dina ekonomer att förstå hur de ska arbeta med dagsenliga rapporter.

Ekonomisk Arkitekt

Visste du att vi har ett eget ben på utbildning som heter Certifierad Ekonomisk Arkitekt. Klicka på knappen ”utbildningsportal” för att läsa mer om varför du ska ansöka till utbildningen.

Varför Lavant?

Icon

Flexibla lösningar

Icon

Snabb respons

Icon

Kollegialt samarbete

FAQ

Hur kan Ni förbättra mitt företags ekonomi?

Genom analys av Era ekonomiska flöden hittar vi smarta digitala lösningar som skapar mervärden för dig som kund genom frigörande av tid.

Varför ska vi digitalisera?

Förändring sker oavsett om vi vill det eller inte. Det ekonomiska landskapet förändras och för att ditt företag ska nå en hållbarhet i ekonomin behöver man göra de nödvändiga förändringarna som krävs. Vi digitaliserar för att få sömlösa flöden. Genom detta sparar vi tid på manuell hantering och i och med det ditt företags kostnader.

Vad gör Er annorlunda än andra byråer?

På Lavant vill vi hjälpa våra kunder med sin ekonomi på ett tillfredsställande sätt, för både Er och oss, på ett så effektivt sätt som möjligt genom att vara så digitala som möjligt. Vi vill att kunden ser oss som en kollega/ekonomichef som gör vårt bästa för att Era ekonomiska flöden ska bli så smidiga och kostnadseffektiva som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utveckla och anpassa oss till den ekonomiska infrastrukturen genom att vara omvärldsbevakande och intresserade.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Skriv i nedanstående uppgifter så återkommer vi inom kort!